Einhell GE-CH 1846 Li Solo Accu heggenschaar

Op voorraad

€60.95
Toevoegen aan verlanglijst
Toon in vergelijking
Levertijd: Vóór 17:30u besteld = vandaag verzonden
Model: GE-CH 1846 Li Solo

De Accu heggenschaar GE-CH 1846 Li Solo is een zeer krachtig apparaat, die snoerloos al het onderhoud van hagen, heesters en struiken op grote percelen en volkstuinen doet.
De metalen tandwielen zorgen voor een lange levensduur van de heggenschaar.
Daarbij zorgen de aan beide kanten snijdende, laser en diamant gesneden veiligheidsmessen van speciaal staal voor goede snoeiresultaten.
De machine wordt zonder accu en lader geleverd.

De GE-CH 1846 Li Solo heeft een accu -indicator met drie LED's waarop de huidige laadtoestand kan worden gelezen in een oogopslag. De geïntegreerde twee hands- veiligheidsschakelaar brengt het mes wanneer u een schakelaar loslaat in minder dan 1 seconde tot stilstand. De messen worden beschermd door een mes afdekking van aluminium .
De mes afdekking, bescherming is voorzien van een gat voor wandmontage , waardoor de heggenschaar zonder veel bergruimte veilig en gemakkelijk op te slaan is en te vervoeren.

Power-X-Change
Deze machine is onderdeel van de Einhell PowerXChange productlijn; een productlijn die zich kenmerkt door de uitwisselbaarheid van de accu's tussen alle machines binnen deze lijn. Einhell Power-X-Change accu's zijn uitgerust met het Einhell Active Battery Management System en hebben een capaciteit van 1500mAh of 3000mAh, hetgeen een lange werkduur zonder onderbrekingen garandeert. Met behulp van een Einhell Power-X-Change 18V snellader kan een lege accu binnen slechts 30 minuten (1500mAh) of 60 minuten (3000mAh) opnieuw worden opgeladen tot aan 85% van de totaalcapaciteit. Het accusysteem zorgt er tevens voor dat u aan de slag kunt zonder gebruik te hoeven maken van lastige stroomkabels.

Het apparaat wordt geleverd zonder accu en zonder lader. Kan gebruikt worden met alle Power X-Change accu´s.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

  • Zwaardlengte 520 mm
  • Snoeilengte 460 mm
  • Tandafstand 15 mm
  • Snoeidikte max. 11 mm
  • Laadtijd 30 minuten
  • Autonomie ca. 60 min.
  • 2200 sneden per minuut
  • TUV , G.S. en CE keurmer
  • Zonder accu en lader geleverd
Omschrijving
Specificaties
Informatie aanvragen
Downloads
Beoordelingen (0)

Uw vraag over dit artikel

Productbeoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product.

Schrijf een review