Einhell gereedschap

Of u nu op zoek bent naar een accuboormachine of een elektrische grasmaaier: bij Einhell vindt u hét perfecte gereedschap waarmee u jarenlang uit de voeten kunt. Bij 1ekeus.nl vindt u een zeer ruime sortering van het beste Einhell gereedschap geschikt voor in én om het huis. Naast de betrouwbare kwaliteit en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bent u ook nog eens verzekerd van een uitstekende garantie, verlengbaar tot wel 3 jaar! Bestel uw Einhell gereedschap online bij ons op werkdagen vóór 17:30 uur en het wordt vaak de volgende dag al bij u thuisbezorgd!

Ga direct naar onze favoriete webshops voor Einhell gereedschap
Of bekijk onze selectie Einhell gereedschap

Einhell gereedschap soorten

Het merk Einhell staat absoluut voor top kwaliteit. Projecten staan of vallen met de juiste tool, daarom doet Einhell voortdurend onderzoek naar nieuwe innovaties en technologieën waardoor u verzekerd bent van een topkwaliteit stuk Einhell gereedschap. Einhell heeft een enorme keuze aan elektrisch gereedschap. Momenteel zijn dit de meest populaire Einhell gereedschappen:

> Einhell afkortzaag
> Einhell zaagtafel
Einhell compressor

Einhell accu gereedschap

Einhell heeft naast een ruime sortering gereedschap aangedreven op het lichtnet en benzine ook accu gereedschap onder de naam Einhell Power-X-Change. Power-X-Change is het krachtige accusysteem van Einhell waarmee u met slechts één accu meer dan 200 verschillende producten kunt aandrijven. Het Einhell accu gereedschap is beschikbaar voor zowel in huis als in de tuin. De Einhell accu’s leveren de stroom en de machines zetten dit direct om in kracht. Het is zelfs mogelijk om dergelijke machines van 36 volt te voorzien door twee 18 volt accu’s te combineren. Een goed voorbeeld van een populaire tool is de Einhell accuboormachine.

Einhell tuingereedschap

Zoals u hierboven heeft gezien is Einhell ook een van dé specialisten als het gaat om betrouwbaar tuingereedschap. Het enorme aanbod aan Einhell tuingereedschap zorgt ervoor dat er altijd een machine is die geschikt is voor uw klus in de tuin. Ook biedt Einhell een ruime sortering accu tuingereedschap zodat u ook in de tuin kunt genieten van het draadloos werken met gereedschap. Populaire Einhell tuingereedschap artikelen zijn bijvoorbeeld de Einhell grasmaaiers, en de Einhell verticuteermachine. De populairste Einhell tuinmachine is momenteel de Einhell GE-SA 1640 verticuteermachine. Deze machine is compact, krachtig en kan tevens worden ingezet om het gazon te beluchten met de meegeleverde beluchtingsrol.

Einhell gereedschapset

Naast los Einhell gereedschap kunt u bij 1ekeus.nl ook terecht voor een complete Einhell gereedschapset. Een dergelijke Einhell gereedschapsset Einhell TE-CD 18/40 Li +69 (2×2,0 Ah) Accuboormachine set.

Einhell kopen

Wilt u Einhell gereedschap kopen? Bij 1ekeus.nl vindt u Einhell gereedschap van kleine compacte machines tot aan grote serieuze apparaten. Dankzij onze ruime voorraad bent u verzekerd van een snelle verzending. Wist u dat we naast het assortiment Einhell ook nog veel meer andere producten van verschillende merken aanbieden? Bekijk zeker ook eens onze aggregaten, bouwstofzuigers, freesmachines en schuurmachines.

1ekeus.nl
Logo
Shopping cart