Retouren

14 dagen zichttermijn:

Is de bestelling niet wat u heeft verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem. U kunt uw aankopen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, op voorwaarde dat het product niet in gebruik genomen is. Officieel wordt dit ook wel het herroepingsrecht genoemd.
Download het online retourformulier en vul dit in. Mail dit formulier naar info@1ekeus.nl of print het formulier uit en steek deze in de doos bij het product. Na het aanmelden van de retour en het invullen van dit formulier heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.


Hoe u de bestelling kunt retourneren:

Het is mogelijk om het artikel naar ons terug te sturen. Vul het online retourformulier in en doe dit in de originele doos van het betreffende artikel of mail deze alvast naar info@1ekeus.nl. Zorg dat het artikel en de verpakking onbeschadigd, ongebruikt, vrij van gebruikssporen en compleet is. Dit wil zeggen dat alle meegeleverde boekjes, gebruiksaanwijzingen en accessoires in de doos moeten zitten.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
U kunt het pakket, voldoende gefrankeerd, retourneren naar onderstaand adres:

1ekeus.nl
t.a.v. retouren
Pannenweg 422
6031 RK Nederweert.

Zorgt u ervoor dat u een verzendbewijs ontvangt.

1ekeus.nl kan teruggezonden artikelen weigeren, niet terugbetalen of een waardevermindering toepassen wanneer het artikel door de koper werd beschadigd of gebruikt. Het volledige aankoopbedrag wordt na ontvangst en na beoordeling van de goederen, binnen 14 dagen teruggestort op dezelfde rekening waarmee u de bestelling heeft betaald. Indien u een deel van de bestelling behoudt, en hiermee het bestelbedrag onder € 70,00 komt, worden de verzendkosten in mindering gebracht.

Meld uw retour altijd vooraf aan, dit kan door het ingevulde retourformulier naar ons te mailen, een bericht te sturen via de chat of te bellen. 

 

Uitzonderingen:

Producten in geopende blisterverpakking worden niet retour genomen.
Producten welke met speciaal vervoer moeten worden verzonden, kunnen niet zonder meer retour. Hiervoor kunt u ons bellen om een afspraak te maken. De kosten zijn gemiddeld 10 tot 15% van de aanschafwaarde.
Speciaal bestelde artikelen, zoals machine onderdelen zijn zo specifiek dat ze niet retour gezonden kunnen worden.