Alle actuele Licor 43 aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (0 aanbiedingen)

Zin in een drankje? Licor 43 doet het altijd goed. Volgens de makers van deze drank is hun recept gebaseerd op een Romeins drankje van duizenden jaren oud. De Romeinen ontdekten deze drank toen ze Carthago Nova veroverden. Ze waren onder de indruk van het drankje, geurig en goudkleurig, en gemaakt van lokale kruiden en vruchten. Ook Licor 43 is kruidig en geurig, waardoor het ook in deze moderne tijd een succesnummer is. In 1946 startte de Spaanse familie Zamora met de productie van Licor 43. In de loop der jaren is de verkoop de Spaanse landgrenzen overgegaan, waardoor we er ook in Nederland van kunnen genieten. Je vindt op deze pagina de beste aanbiedingen voor dit lekkere drankje. Wist je trouwens dat je sinds kort ook kunt genieten van een nieuwe drank van ditzelfde merk? Ook voor Licor 43 Horchata kun je hier de beste aanbiedingen vinden.

Licor 43 aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Licor 43 aanbiedingen

Licor 43 mixen

De kans is groot dat het assortiment Licor 43 verder zal groeien. Naast Licor 43 Horchata kun je nu ook genieten van Licor 43 Baristo. Dit drankje bestaat uit een bijzondere combinatie van Licor 43 met koffie van de Canarische eilanden. Dit maakt het drankje een heerlijke likeur die je prima los kunt drinken, maar ook bij de maaltijd. Benieuwd naar andere Licor 43 mixen? Probeer de jubileumeditie dan eens uit: de Licor 43 Chocolate. Dan proef je gelijk waarom dit drankje in maar liefst 60 landen een grote favoriet is. En, wat erg bijzonder is: de drank wordt nog steeds alleen in Spanje gemaakt, in Cartagena. Het is een van de meest bekende Spaanse likeuren en als je Licor 43 proeft dan snap je dat. Wil je voordelig een nieuwe mix proeven? Dan is het aan te raden om de aanbiedingen op deze pagina te bekijken. Selecteer op bijvoorbeeld aanbieder, en krijg direct een overzichtelijke lijst van acties en kortingen.

Likeur 43 Original en Chocolate aanbiedingen

Door de verschillende smaken uit het assortiment, kan het best lastig zijn om te kiezen welke Licor 43 je wilt proeven. Iedere soort heeft z’n eigen verhaal. Ken je bijvoorbeeld de geschiedenis van cacaobonen, die Licor 43 Chocolate zo lekker maken? Al sinds de 16e eeuw werden vanuit Mexico cacaobonen naar Andalusië gebracht. De Spanjaarden waren direct gek op de smaak en die chocoladetraditie zetten ze bij Licor 43 graag voort. Daarom wordt voor Licor 43 Chocolate de Licor 43 Original gecombineerd met duurzame cacao. Die combinatie levert een rijke en elegante smaak op. Lekker om puur te drinken, maar je kunt het ook in cocktails gebruiken. Zin om een eigen Licor 43 mix te maken? Zoek in de aanbiedingen dan een goede fles Licor 43 en voeg aan je glas likeur wat citroensap en soda water toe. Garneer met een schijfje citroen of sinaasappel en je hebt in een handomdraai een heerlijk verfrissende cocktail!

Top 10 Licor 43 aanbiedingen