Alle actuele Skeelers aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (1 aanbiedingen)

Sportief bezig zijn en gezond bewegen in de buitenlucht met één van onze skeeler aanbiedingen vang jij twee vliegen in één klap. Skeelers zijn er in de dames, heren en kindermodellen en verschillende type schoenen. Skeelers worden ook wel speed skates genoemd en kun je vergelijken met de Noren voor op het ijs. Skeelers zijn dus geschikt voor de (lange) toertochten maar ook om snelheid mee te trainen. Inline skates zijn ook skeelers maar deze zijn meer geschikt voor het maken van recreatieve tochten en er worden zelfs work outs mee gedaan. Onze skeeler aanbiedingen bieden een variatie van bovenstaande types en 3 of 4 wielen. Ben je op zoek naar de skeeler om fanatiek mee te gaan trainen of lange afstanden te doen? Let dan op de hardheid van de wielen. De hardheid wordt aangeduid tussen 84A en 90A. Hoe harder de wielen, hoe minder snel de wielen slijten.

Skeelers aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
€49,95
€45,00 Je bespaart €4,95
Bekijk aanbieding
Vergelijk 3 winkels
Skeelers aanbiedingen

De juiste skeeler aanbieding die bij jou past

Je kunt er voor kiezen om recreatief te skeeleren of om te trainen voor langere afstanden. Afhankelijk van jouw doel is het belangrijk om de juiste type skeeler te kiezen. Met name de hardheid van de wielen zegt iets over het comfort voor lange afstanden, maar ook over het minder hard slijten hiervan. Als de hardheid hoger is dan “84A”, dan zit je goed. De schoen van de skeeler is er in een laag en hoog model. Bij een zwakkere enkel is zeker de hoge schoen aan te raden. Onze skeeler aanbiedingen zijn er natuurlijk in vele kleuren dus er is zeker een paar skeelers wat jou zal aanspreken. 

Skeelers of inline skates?

Skeelers noemen ze ook wel inline skates maar let op, er zit echt een verschil in. Dit kan het aantal wielen zijn, maar ook de positie (achter elkaar of meer naast elkaar zoals bij rolschaatsen). De skeeler past goed bij jou als je lange tochten wilt gaan maken of een sportieve workout wilt doen. De inline skates zijn voor de recreatie gebruiker en toertochten. Dan heb je nog de skeelers met 3 of 4 wielen. Met 3 wielen zijn deze vaak groter en ben je dus wendbaarder en voel je minder de hobbels en oneffenheden van het wegdek. Houd rekening met deze tip bij het kiezen van jouw skeeler aanbieding.  

Skeeler aanbiedingen voor de recreant of de actieve sporter

Of je nu lekker wilt gaan toeren, wilt trainen voor als er straks weer ijs ligt of een sportieve workout wilt verrichten, met onze skeeler aanbiedingen kun je kiezen uit een grote variatie aan soorten, maten en typen. Je hebt de keuze uit kleurrijke skates of juist wat minder opvallende skates. Daarnaast kun je kiezen uit dames, heren of voor de kinderen skates. We hebben alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij gezet en bij onze deals ga jij zeker vinden wat je zoekt. Wacht niet langer en kies de perfecte skeeler aanbieding die bij jou past. Zo kun je sportief gaan genieten van de buitenlucht! 


Top 10 Skeelers aanbiedingen

1
Blokker Amigo Slide - Schaatsen voor meisjes - Inlineskates maat 34-37 - Zwart/Blauw €49,95
€45,00
Je bespaart €4,95