Alle actuele Sim Only aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd

Met een sim-only abonnement, ben je met een nieuwe smartphone, altijd voordeliger uit dan met een mobiel abonnement. Bij een sim only-abonnement betaal je alleen voor de MB’s, belminuten en sms’jes, terwijl je geen kosten maakt voor een nieuw toestel. Dankzij een sim-only abonnement bespaar je gemakkelijk op de maandelijkse kosten. Kies voor het aantal GB, belminuten en sms’jes tegen verschillende prijzen. Tegenwoordig betaal je bij de meeste providers geen aansluitingskosten voor het afsluiten van een nieuw sim-only abonnement. Kies voor het sim-only abonnement welke het meest aansluiten op jouw wensen bij de meest passende provider.

Aanbiedingen ophalen..

Sim-only abonnement aanbiedingen

Heb jij een telefoon die nog steeds uitstekend werkt en ben je zeer tevreden over je huidige provider? Dan is het verlengen van je sim only-abonnement de perfecte, slimste en meeste voordelige keuze. De verschillende abonnementen zijn bovendien regelmatig in de aanbieding. Met kortingen die op kunnen lopen tot 30% zet je een goede stap richting het perfecte sim-only abonnement. Bij het verlengen van het huidige sim-only abonnement wordt het huidige nummer automatisch behouden, zelfs bij een wisseling van de provider.

Aanbiedingen sim-only onbeperkt internet

Behoud van het oude nummer bij een nieuw sim-only abonnement is zeer gemakkelijk. Zoek uit de diverse abonnementen en kies voor onbeperkt bellen en/of onbeperkt data. Beperk jezelf tot alleen bellen of kies voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Opzoek naar de beste sim-only aanbiedingen van dit moment? Bekijk de bovenstaande aanbiedingen en selecteer de beste sim-only deals van alle providers op een rij.