Alle actuele Malibu aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (0 aanbiedingen)

Zin in een goed glas Malibu rum? Check dan de aanbiedingen op deze pagina voor de beste kortingen en acties. Zo geniet je voordelig van deze typisch Caribische rum. Geniet van diverse varianten, zoals Malibu Passionfruit of Malibu Watermelon. Malibu Coconut is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden. Kies voor Malibu Coconut 70cl voor jezelf, of deel Malibu Coconut 1 liter tijdens een gezellig avondje met vrienden. Wil je graag een cocktail maken met Malibu als ingrediënt? Bekijk dan ook de aanbiedingen voor kleinere formaten, zoals Malibu 35cl of 5cl. Kenmerkend voor deze Malibu rum is de ondoorzichtige witte fles. Het drankje zelf is kleurloos en helder. Bijzonder is ook dat het stroperiger is dan gewone rum. Die eigenschap maakt het een interessant ingrediënt voor allerlei bijzondere cocktails. Wist je dat je de drank ook kunt mixen met bijvoorbeeld chocolademelk, cola of jus d’orange? Iedere combi levert weer een andere bijzondere smaak op.

Malibu aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Malibu aanbiedingen

Malibu rum aanbieding

Malibu kun je met recht een exotisch drankje noemen. Het wordt namelijk gemaakt op het eiland Barbados, dat in het Caribisch gebied ligt. Het unieke van deze rum is de kokossmaak. Door die tropische smaak kun je er ook een heerlijke Pina Colada mee maken. Heerlijk op warme zomerdagen, maar ook als je tijdens de echt Hollandse herfstdagen behoefte hebt aan een zonnig tintje. Overigens kun je op deze pagina niet alleen de beste aanbiedingen vinden voor Malibu Coconut. Ook voor andere varianten, zoals Malibu Watermelon en Malibu Passionfruit verzamelen wij de beste aanbiedingen. Of wat denk je van rum met de smaak van mango, ananas, perzik of banaan? Stuk voor stuk heerlijke drankjes. Alleen over Malibu Lime waren de meningen verdeeld. Op Barbados zelf waren ze er weg van, maar in Frankrijk vonden ze het niks. Deze smaak werd daarom uit de handel genomen, maar is inmiddels weer terug van weggeweest!

De beste Malibu 1 liter aanbieding

Geniet je vaker van een cocktail met Malibu? Dan is het slim om te kijken naar de grotere verpakkingen. Vaak geldt namelijk: hoe groter de verpakking, hoe voordeliger. Wil je wel af en toe van een glas Malibu genieten, maar drink je het niet met regelmaat? Dan zijn kleinere verpakkingen vaak handiger. Overigens kun je een geopende fles Malibu ook prima een tijd bewaren. Het kan door de alcohol die het bevat tot wel een jaar lang goed blijven. Toch gaat er uiteindelijk wel veel van de smaak verloren. Dus wanneer je niet regelmatig Malibu drinkt, kun je beter kiezen voor kleinere flesjes. Schaf bijvoorbeeld een flesje Malibu Lime aan en mix het drankje met vers limoensap, soda water en voeg verse munt toe. Ook mixen met cassis is een aanrader. En Malibu Coconut mixen met gecondenseerde melk en Sinas levert een heerlijk zacht, zoet drankje op. Of drink de drank gewoon puur, want ook dan is de smaak al heerlijk.