• Meer dan 30 jaar een succes!
  • Vandaag besteld = gegarandeerd vandaag verzonden*
  • Vanaf € 50,00 GRATIS verzenden* !
  • Alles uit eigen voorraad leverbaar* !

Over 1ekeus

1ekeus bestaat sinds 1989. In 2004 zijn wij begonnen met de verkoop van elektrisch gereedschap via het internet. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk.

Dit houdt in dat wij doen wat we beloven. Bij vragen, krijgt u van ons snel een duidelijk antwoord. Zijn er ondanks onze inzet en nauwkeurigheid toch problemen met de bestelling, dan zullen wij onze uiterste best doen deze op te lossen.

Om een goede kwaliteit en service te kunnen waarborgen zijn wij zeer kritisch over onze leveranciers. Alleen als zij ons voldoende kunnen ondersteunen zullen wij een partnerschap aangaan. Kunt u ondanks ons ruime assortiment niet vinden wat u zocht, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Service en garantie:

Alle producten uit ons assortiment worden geleverd met de volledige service en fabrieksgarantie. Wanneer u een probleem heeft met een product of de levering hiervan, kunt u langskomen of contact opnemen met 1ekeus. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 9:00 – 17:00 en op zaterdag van 9:00 – 13:00 .Tevens zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0118-603281.

Prijzen:

1ekeus biedt u online een ruim assortiment elektrische gereedschappen. Om snelheid en betrouwbaarheid van levering te kunnen garanderen, hanteert 1ekeus een zeer ruime voorraad van het complete assortiment. Daarom kopen wij groot in. En kunnen wij onze klanten altijd zeer scherpe prijzen bieden.

Levering:

Omdat 1ekeus  uit een groot centraal magazijn levert kunnen wij u garanderen dat alle artikelen uit voorraad geleverd worden. Bestelling die voor 17:45 geplaatst zijn, zullen dezelfde dag nog voor verzending worden meegegeven.

Belgische ondernemers:

Indien u een BTW-vrije levering wenst, dient u vooraf contact met ons op te nemen.

Betalen:

U kunt bij 1ekeus betalen aan de chauffeur bij aflevering. Of vooruitbetalen via iDeal, Paypal of per overboeking. Natuurlijk kunt u indien u de bestelling in Nieuw- en St Joosland wenst af te halen, contant betalen of met pin.